AUDITIES - ON/OFFline

Hi enthousiasteling,

mijn naam is Priscilla Duin. Ik ben de casting coördinator voor ON/OFFline! Voor de nieuwe lange speelfilm ON/OFFline ben ik opzoek naar jonge talentvolle acteurs en actrices. Ben jij tussen de 15 en 20 jaar oud en gek op acteren? Is het jouw droom om mee te spelen in een echte speelfilm? Dan is dit je kans, geef je vóór 17 november 2018 op!

Hoe kun je je opgeven? Stuur een e-mail met de onderstaande gegevens naar castings@onofflinedefilm.nl of druk op de onderstaande knop met 'Direct opgeven'. Dan kom je in je mailbox terecht en kun je direct een e-mail sturen. 

- Naam en achternaam 
- Geboortedatum
- Woonplaats
- Telefoonnummer
- Motivatie. Waarom wil je graag meewerken aan ON/OFFline?
- Minimaal twee recente foto's waar alleen jij op staat.
- Social media accounts zoals Instagram en Facebook. 
- CV, showreel en/of ander beeldmateriaal van je skills.
- Portfolio. Heb je al enige acteerervaring? Stuur ons een portfolio of toelichting.

Wees niet verlegen, alle aanmeldingen worden serieus behandeld. Ook als je weinig/geen acteerervaring hebt kun je in aanmerking komen voor een rol. Ik kijk enorm uit naar je aanmelding en wellicht zien we elkaar bij de castingdag.

 

Groetjes,
Priscilla Duin
Casting coördinator en contactpersoon

DIRECT INSCHRIJVEN!

Deze link stuurt je door naar: castings@onofflinedefilm.nl 

Wil je meer weten over het verloop van een auditie? Lees het auditieproces hieronder.

Proces audities:
EERSTE RONDE - 8 EN 9 DECEMBER 2018
Tijdens de eerste auditieronde hebben we plek voor ongeveer 100 auditanten. We moeten dus een selectie maken. Zodra jij je aanmeldt voor de audities, betekent dat niet direct dat je uitgenodigd wordt voor de eerste auditieronde. Word je wel uitgenodigd voor de eerste auditieronde? Houdt er dan rekening mee dat wij 15 minuten tijd per auditie rekenen.

Op 19 december 2018 krijg je te horen of je door bent naar de tweede auditieronde.

TWEEDE RONDE - 5 JANUARI 2019
Na aanleiding van de eerste auditieronde maken we een kleine selectie van ongeveer 20 auditanten waarmee we tijdens de tweede ronde nog dieper op de personages en de film ingaan. Tijdens deze auditieronde verwachten we dat je de gehele dag beschikbaar bent.

Op 24 januari 2019 word je gebeld met de uitslag van de tweede auditieronde. Misschien behoor jij dan ook tot de cast van ON/OFFline! Cool!