Over ons » Opgepast!

VERHAAL

Na een lange schoolweek gaan Michiel, Jacco, Eelke en Puck op zaterdagavond stappen in Feels. Jacco en Puck hebben alleen maar oog voor elkaar, Michiel en Eelke drinken en kletsen wat samen. Michiel is al lang verliefd op Eelke maar hij weet niet dat dit gevoel ook wederzijds is. Ze hebben het gezellig samen.

De volgende ochtend komen de ouders van Michiel er achter dat hij niet thuis is gekomen die nacht. Ze maken zich direct zorgen, want dit is niks voor Michiel. Tevergeefs proberen ze Michiel te bellen maar ze kunnen hem niet bereiken. Ze besluiten Jacco te bellen maar die weet, net als Eelke, van niks. Terwijl de ouders van Michiel besluiten naar de politie te gaan, gaan Jacco en Eelke op zoek naar Michiel…

Lesprogramma

Op dit moment zijn we druk bezig met de ontwikkeling van het lesprogramma. Vanaf schooljaar 2018/2019 is het programma te boeken. Tot die tijd draaien wij pilot lessen op scholen en andere organisaties. We zijn met leerlingen en docenten in gesprek welke behoefte er is voor de invulling van het lesprogramma. Mocht u interesse hebben om mee te denken willen we u vragen om contact op te nemen met educatie@vanjelleproducties.nl We kunnen niet op alle aanvragen in gaan. Er wordt zorgvuldig gekeken naar alle aanvragen en daarop wordt een selectie gemaakt.