Hier ben ik | Musicalfilm

De film 'Hier ben ik' is gemaakt in het kader van het afstuderen van Jonathan van Wieren. De jonge regisseur studeerde in juli '23 af aan de Dutch Filmers Academy.  

De 19 jarige Elise staat op het punt om gedoopt te worden als haar kerkgemeenschap er achter komt dat ze een relatie heeft met Noa, een meisje uit de gemeenschap. Elise komt ongewenst voor de keuze te staan om te kiezen tussen geloof of liefde. 

Op 15 juli '23 ging de film in première in Theater de Leeuw in Arnhem. Momenteel zijn we bezig om de film in te sturen naar diverse film festivals en zullen we een aantal speciale vertoningen organiseren op diverse plekken in Nederland om met elkaar ook na te praten over de film en de thematiek. 

Vanaf editie 2 van de 'Ik ben ...' campagne zal de film onderdeel worden in combinatie met een lesbrief voor het voortgezet onderwijs.

 

CAST:
Juliëtte van Tongeren, Aniek Venhoeven, Tim Klaassen, Lars Jansen, Emiel de Jong, Cleo Smits, Michelle Smit, Cindy Postma, Arnoud van Dijk, Hanna de Jager, Jaron Rook, Robin de Jongh


CREW:
Regie & scenario: Jonathan van Wieren
Music: Maré Kooijman & Marcel Debets
Songtekst: Bram Sitsen
Choreograaf: Ennio Drost
Director of photography: Julius Kuyper
Steadycam: Koen Ebeling 
Gaffer: Sctot Ypma
Geluid: Sebastiaan Koning 
Production design: Janneke Olthof
MUAH: Esmé Overgoor & Imelda Langerak 
Productieleider: Cendy Dierdorp
Producenten: Jelle Kleinhesselink & Frits Tutuarima